Stootlijsten set zwart Suzuki Ignis 01.2001-01.2009

Zwarte, zelfklevende stootlijsten set passend voor Suzuki Ignis 01/2001-01/2009.
Kleur: zwart
Aantal delen: 4-delig
Materiaal: PU (polyurethaan)
Montage: d.m.v. 3M dubbelzijdige tape

Onze lichtgewicht stootlijsten geven de zijkant van uw auto de optimale bescherming tegen stoten en lakschade op bijvoorbeeld nauwe parkeerplaatsen en parkeergarages.
Deze beschermlijsten zijn gemaakt van hoogwaardig zwart PU (polyurethaan) met een perfecte pasvorm.
De stootstrip set bestaat uit 4 stootlijsten, 2 voor de bestuurderszijde en 2 voor de passagierszijde, een ontvetter en daar waar nodig een duidelijke montagehandleiding.
De autostootlijsten zijn eenvoudig op de zijkant van uw auto aan te brengen d.m.v. de reeds gemonteerde automotive tape van 3M.
Ze zijn bestendig tegen alle weersinvloeden en wasstraat-proof.
Ter info: Vergelijk de afgebeelde foto van de auto met uw auto zodat u er zeker van bent dat u de juiste stootlijsten besteld.

Note: De autostootlijsten worden geleverd in satijn-zwart polyurethaan maar zijn ook in kleur te spuiten. Dit vergt kennis en wij raden u aan om dit te bespreken met uw plaatselijke autospuitbedrijf.
(LET OP!! Voordat u de stootstrips in kleur gaat (laten) spuiten, eerst op pasvorm controleren! In kleur gespoten accessoires worden onder géén enkele voorwaarde retour genomen!)

Heeft u geen Suzuki en bent u opzoek naar een set stootlijsten voor uw auto, neem dan een kijkje in onze webshop AutoBeschermers.nl
Artikelnummer:  AS280003
Levertijd:  Voor 16.00 uur besteld is 1-2 WERKDAGEN
Betalen met:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 69,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)