https://www.concept-s.nl/mwa/image/zoom/EZ01001-EZLip-Black-Suzuki-Swift.jpg

EZLip Black de flexibele universele spoilerlip. Lengte 259 cm-breedte 55 mm

EZLip Black Soft, de flexibele universele spoilerlip.

Kleur: zwart
Lengte: 259 cm
Breedte: 55 mm waarvan 35 mm zichtbaar en 20 mm montagerand
Voorzien van 3M automotive tape voor de beste hechting
Made in USA

Geeft de voorbumper een sportieve lowrider look en beschermt de onderzijde. Eenvoudig en snel te plakken onder de voorbumper, sideskirts en/of achterbumper.

Montagehandleiding EZLip
LET OP: Tijdens het monteren de tape verwarmen voor de beste hechting!!

Op de EZLip is een professionele dubbelzijdige tape aangebracht. Indien de onderstaande instructies opvolgt worden dan voldoet de tape voor het aanbrengen van de EZLip onder bumper of skirts/dorpels. In het midden en op de uiteinden kan de EZLip nog eens extra bevestigd worden met de door ons bijgesloten zelftappers.

1. Reinig het oppervlak waar de EZLip wordt aangebracht zorgvuldig van vuil, aanslag, sealing en/of waslaag met een professionele ontvetter of alcohol.Note: een glasreiniger is géén ontvetter!
Houdt bij het plakken er rekening mee dat het te beplakken deel glad is. Op een gelakt onderdeel kleeft de dubbelzijdige tape het beste.

2. Zorg voor een goede temperatuur van minimaal 20 graden Celsius of verwarm het te beplakken deel met bijvoorbeeld een föhn.

3. Verwarm tijdens het plaatsen ook de dubbelzijdige tape van de EZLip stap voor stap voor de beste hechting op de gewenste plaats.
TIP: Bij scherpe hoeken/rondingen raden wij aan om een V-inkeping in de niet zichtbare zijde met de dubbelzijdige tape te maken. Dit vergemakkelijkt het maken van bochten en zorgt voor een mooiere afwerking. .

4. Snij met een scherp hobby mesje of knip met een scherpe schaar het uitstekende deel van de EZLip af. Zet de uiteinden van de EZLip vast met de meegeleverde zelftappers.

De EZLip kan ook gemonteerd worden op andere automerken/-modellen.
Artikelnummer:  EZ01001
Levertijd:  1-2 WERKDAGEN
Afhankelijk van onze voorraad in magazijn.
Betalen met:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 49,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)