https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.CS0300AS-Achterspoiler-dakspoiler-Suzuki-Ignis-2016-2017-2018-2019-2020-A.jpg

Achterspoiler Suzuki Ignis 10.2016-

Concept-S dakspoiler JDM-Style passend voor Suzuki:- Ignis, alle uitvoeringen v/a 10/2016.

De Ignis achterspoiler is gemaakt van lichtgewicht ABS kunststof met een zeer goede pasvorm en wordt geleverd inclusief 2 zelftappers en 2 afdekdopjes (niet los verkrijgbaar) die de ronde bevestigingsgaten in de spoiler afdekken.
De spoiler wordt gemonteerd op de bovenzijde van de achterklep van de Ignis d.m.v. de meegeleverde zelftappers maar kan ook gelijmd worden met onze onderstaande optionele spoilerlijm zodat je geen gaten in de achterklep van je (nieuwe) Ignis hoeft te boren.

De dakspoilers is voorbewerkt en wil je de spoiler in kleur (laten) spuiten neem dan voor verdere informatie betreffende het spuiten van ABS kunststof contact op met de plaatselijke autospuiterij.

NOTE: Achterspoilers worden niet door ons in kleur geleverd. Dit i.v.m. kleurverschil en mogelijke schade/krassen tijdens transport.

LET OP!! Voordat je deze accessoire in kleur gaat (laten) spuiten, eerst op pasvorm controleren om er zeker van te zijn dat je de juiste spoiler hebt besteld/ontvangen! Voorbewerkte of in kleur gespoten accessoires worden onder géén enkele voorwaarde retour genomen!

Für Deutschland: Spoiler ist produziert von ABS Kunststoff und wird gelieferd ohne Gutachten oder Materialgutachten

Trefwoorden: achterspoiler - dakspoiler - achtervleugel - Heckspoiler - Dachspoiler - rear spoiler - roof spoiler - rear wing
Artikelnummer:  CS0300AS
Levertijd:  1-2 werkdagen in NL
(onder voorbehoud ivm drukte bij vervoerders)
Betalen met:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 99,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)