https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.AG822144Z-Pasklare-mattenset-zwart-zwart-Suzuki-Celerio-2014-2016-2017-2018-2019-2020-1.jpg

Pasklare mattenset zwart-zwart Suzuki Celerio 09.2014-

Pasklare 4-delige naaldvilt mattenset met zwarte rand zijn passend voor de Suzuki:
- Celerio v/a 09/2014.

Deze perfect afgewerkte pasklare automatten met een betaalbare prijs voor de Suzuki Celerio zijn gemaakt van zwart naaldvilt met een zwarte bandering en voorzien van een trendy grijs stiksel.
De set voor de Suzuki Celerio bestaat uit 2 voor- en 2 pasklare achtermatten waarvan de voorste matten zijn voorzien van een zilverkleurig CELERIO embleem.
Met een stevig ingeperst hakstuk aan bestuurderszijde
Wordt geleverd inclusief bevestiging materiaal, wokkels, voor de bestuurdersmat zodat deze mat niet onder de pedalen kan schuiven tijdens het rijden.
Tevens is de onderzijde van alle 4 de CELERIO matten voorzien van granulaat wat verschuiven zo goed als voorkomt.

Ter info: Het kan zijn dat jouw Suzuki af fabriek een ander bevestigingssysteem heeft voor de bestuurdersmat. Dit komt vooral voor in Nederland met importauto's uit Duitsland en België.
Is dit het geval, verwijder dan de originele bevestiging, leg de bestuurdersmat op de juiste plaats en prik met een priem of een scherpe puntige schaar een gaatje in het midden van de ovale bevestigingsogen in het ondertapijt.
Haal vervolgens de bestuurdersmat weg en schroef de wokkels in het ondertapijt en lijn deze uit in de richting van de ovale gaten in de mat.
Dan de mat plaatsen en de bovenzijde van de wokkels en kwartslag draaien en de bestuurdersmat kan niet meer verschuiven.
Artikelnummer:  AG822144Z
Levertijd:  Worden medio oktober verwacht.
(daarom geen bestelknop zichtbaar bij dit artikel)
Betalen met:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 39,99


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)