https://www.concept-s.nl/mwa/image/zoom/ConceptS-Afbeelding-volgt.jpg

Pasklare mattenset zwart-zwart Suzuki Baleno 06.2016-

Pasklare 4-delige naaldvilt mattenset met zwarte rand
Passend voor Suzuki:
- Baleno v/a 06/2016.

Deze mooi afgewerkte en betaalbare set pasklare matten zijn gemaakt van zwart naaldvilt met een zwarte bandering voorzien van een grijs stiksel.
Een set bestaat uit 2 voor- en 2 pasklare achtermatten waarvan de voorste matten zijn voorzien van een zilverkleurig BALENO embleem.
Met stevig hakstuk aan bestuurderszijde.
Wordt geleverd inclusief bevestiging materiaal voor de bestuurdersmat zodat deze mat niet onder de pedalen kan schuiven.

Ter info: Het kan zijn dat jouw Suzuki af fabriek een ander bevestigingssysteem heeft voor de bestuurdersmat. Dit komt vooral voor in Nederland met importauto’s uit Duitsland en België. Is dit het geval, verwijder dan de originele bevestiging, leg de bestuurdersmat op de juiste plaats en prik met een priem of een scherpe puntige schaar een gaatje in het midden van de ovale bevestigingsogen in het ondertapijt. Haal de mat weg en schroef vervolgens de wokkels in het ondertapijt en lijn deze uit in de richting van de ovale gaten in de mat. Vervolgens mat plaatsen en de bovenzijde van de wokkels en kwartslag draaien en de mat kan niet meer verschuiven.
Artikelnummer:  AG825164Z
Levertijd:  1 a 2 WERKDAGEN in NL
(onder voorbehoud ivm COVID-19 maatregelen bij vervoerders en leveranciers)
Betalen met:  https://www.concept-s.nl/mwa/image/productlijst/Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 32,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)