https://www.concept-s.nl/mwa/image/zoom/CS0200AV-Achterspoiler-Dakspoiler-Spoiler-Suzuki-Swift-AZ-1.0-1.2-2017-2018-2019-2020.jpg

Achtervleugel Suzuki Swift AZ 1.0-1.2 04.2017-

Dakspoiler Concept-S JDM-Style passend voor Suzuki
- Swift AZ 1.0 Boosterjet 04/2017-
- Swift AZ 1.2 Dualjet 04/2017-.

Deze open dakspoiler heeft dezelfde vorm als de originele spoiler met een perfecte pasvorm en is gemaakt van lichtgewicht ABS kunststof
De spoiler wordt gemonteerd op de bovenzijde van de achterklep d.m.v. schroeven maar kan ook gelijmd worden met onze onderstaande spoilerlijm zodat men geen gaten in de Swift achterklep hoeft te boren.

Ter info: Deze achterspoiler is gemaakt van lichtgewicht ABS kunststof. Wil je de spoiler monteren zonder deze in kleur te spuiten houd er dan wel rekening mee dat het zwarte kunststof kan "vergrijzen" door weersinvloeden. I.v.m. krasjes in het materiaal, door o.a. fabricage en transport, adviseren wij je de spoiler in (mat)zwart, in de kleur of in een contrasterende kleur van je Swift te spuiten**.
Montage is door middel van boren en schroeven.

Wil je de spoiler in kleur (laten) spuiten neem dan voor verdere informatie betreffende het spuiten van ABS kunststof contact op met een plaatselijk autospuiterij.

NOTE: Achterspoilers worden niet door ons in kleur geleverd. Dit i.v.m. kleurverschil en mogelijke schade/krassen tijdens transport.

LET OP!! Voordat je deze accessoire in kleur gaat (laten) spuiten, eerst op pasvorm controleren! Voorbewerkte of in kleur gespoten accessoires worden onder géén enkele voorwaarde retour genomen!

Für Deutschland: Spoiler ist produziert von ABS Kunststoff und wird gelieferd ohne Gutachten oder Materialgutachten

Trefwoorden: achterspoiler - dakspoiler - achtervleugel - Heckspoiler - Dachspoiler - rear spoiler - roof spoiler - rear wing
Artikelnummer:  CS0200AV
Levertijd:  Helaas onbekende levertijd. CS17021 is wel leverbaar.
Daarom geen bestelknop zichtbaar bij dit artikel
Betalen met:  https://www.concept-s.nl/mwa/image/productlijst/Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 99,99


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)