https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.CS12290-EasyFender-black-4x150cm-x-31mm-universele-spatbordverbreders.jpg

EasyFender Lips Black 22 universele spatbordverbreders set a 4 stuks

EasyFender Lips Black 22, de universele, flexibele en zelfklevende spatbordverbreder. SET a 4 STUKS.
- Kleur: zwart
- Lengte: 4 x 150 cm
- Hoogte: 31 mm
- Breedte v/a spatbord: 22 mm
- Breedte op spatbord: 18 mm
(zie 2e afbeelding voor de maten)

Montagehandleiding EasyFender Lips Black 22
LET OP: Tijdens het monteren de tape verwarmen voor de beste hechting!!

Op de EasyFender Lips Black is een dubbelzijdige 3M tape aangebracht. Indien de onderstaande instructies opvolgt worden dan voldoet de tape voor het aanbrengen van de EasyFender Lips Black 22 op de spatborden.

1. Reinig het oppervlak waar de EasyFender Lips Black 22 wordt aangebracht zorgvuldig van vuil, aanslag, sealing en/of waslaag met een professionele ontvetter of alcohol.Note: een glasreiniger is géén ontvetter!
Houdt bij het plakken er rekening mee dat het te beplakken deel glad is. Op een gelakt onderdeel kleeft de dubbelzijdige tape het beste.

2. Zorg voor een goede temperatuur van minimaal 20 graden Celsius of verwarm het te beplakken deel met bijvoorbeeld een föhn (geen verfbrander!!).

3. Verwarm tijdens het plaatsen ook de dubbelzijdige tape van de EasyFender Lips 22 stap voor stap voor de beste hechting op de gewenste plaats.

4. Snij met een scherp hobby mesje of knip met een scherpe schaar het uitstekende deel van de EasyFender Lips af. Zet de uiteinden van de EasyFenders vast met bijvoorbeeld een dot spoilerlijm (deze is niet bijgesloten).
Artikelnummer:  CS12290
Levertijd:  1-3 WERKDAGEN in NL
(onder voorbehoud ivm drukte bij vervoerders)
Betalen met:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 89,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)