https://www.concept-s.nl/mwa/image/zoom/CS17205-Dakspoiler-MonsterSport-look-Suzuki-Swift-AZ-1.0-1.2-2017-2018-2019-2020-2021-2022-1.jpg

Dakspoiler TypeM Suzuki Swift AZ 1.0-1.2 04.2017-

Grote dubbele Concept-S TypeM dakspoiler voor montage op de bovenzijde van de achterklep van de Suzuki
- Swift AZ 1.0 Boosterjet 04/2017-
- Swift AZ 1.2 Dualjet 04/2017-.
Niet passend op:
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet 06/2018-
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet Hybrid 06/2020-

Deze grote dakspoiler/-vleugel heeft een perfecte pasvorm en is gemaakt van lichtgewicht zwart ABS kunststof
De spoiler wordt gemonteerd op de bovenzijde van de achterklep d.m.v. schroeven maar kan ook gelijmd worden met onderstaande optionele spoilerlijm zodat je geen gaten in de Swift achterklep hoeft te boren.

Ter info: Deze achterspoiler is gemaakt van lichtgewicht ABS kunststof met een zeer goede pasvorm en geen copy van slecht passend fiberflex (een modern woord voor glasvezel). I.v.m. krasjes in het materiaal, door o.a. fabricage en transport, adviseren wij je de spoiler in (mat)zwart (zie foto's), in de kleur of in een contrasterende kleur van je Swift te spuiten** maar ook om het "vergrijzen" van kunststof te voorkomen.

Wil je spoiler in kleur (laten) spuiten neem dan voor verdere informatie betreffende het spuiten van ABS kunststof contact op met de plaatselijke autospuiterij.

NOTE: Achterspoilers worden niet door ons in kleur geleverd. Dit i.v.m. kleurverschil en mogelijke schade/krassen tijdens transport.

LET OP!! Voordat je deze accessoire in kleur gaat (laten) spuiten, eerst op pasvorm controleren! Voorbewerkte of in kleur gespoten accessoires worden onder géén enkele voorwaarde retour genomen!

Für Deutschland: Spoiler ist produziert von ABS Kunststoff und wird gelieferd ohne Gutachten oder Materialgutachten

Trefwoorden: achterspoiler - dakspoiler - achtervleugel - Heckspoiler - Dachspoiler - rear spoiler - roof spoiler - rear wing
Artikelnummer:  CS17205
Levertijd:  1 a 2 WERKDAGEN in NL
(onder voorbehoud ivm drukte bij vervoerders)
Betalen met:  https://www.concept-s.nl/mwa/image/productlijst/Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 229,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)