https://www.concept-s.nl/mwa/image/zoom/CS181401F-Dakspoiler-TypeM-FRP-op-originele-spoiler-van-Suzuki-Swift-Sport-AZ-1.4-Boosterjet-2018-2019-2020-2021-2022-A.jpg

Achterspoiler TypeM FRP Suzuki Swift AZ 1.4 Sport 06.2018-

Concept-S TypeM dakspoiler in matzwart gecoat FRP (polyester) voor Suzuki:
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet 06/2018-
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet Hybrid 06/2020-
Niet passend voor:
- Swift AZ 1.0 Boosterjet 04/2017-
- Swift AZ 1.2 Dualjet 04/2017-

Het onderstaande goed lezen voordat je op de bestelknop klikt.
Na het demonteren van de originele dakspoiler, deze zit vast met 2 schroeven aan de uiteinden en een moertje in het midden, 2 clips en dubbelzijdige tape rondom, kan deze deze grote, dubbele TypeM achtervleugel gemonteerd worden op de bovenzijde van de achterklep van de Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet.
Derde remlicht en ruitensproeier moeten gedemonteerd worden uit de originele dakspoiler. Omdat de spoiler gemaakt is voor de Japanse markt moet het gat aangepast worden daar waar 3e remlicht komt. Ook moet de bedrading van 3e remlicht verlengt worden. Denk hier om + en - draad. Tevens moet het gat voor de ruitensproeier iets groter gemaakt worden en kan het originele slangetje hergebruikt worden.
De MS vleugel wordt vervolgens gemonteerd met de 2 originele schroeven aan de uiteinden en een boutje in het midden. De spoiler kan ook gelijmd worden met onderstaande spoilerlijm maar wij adviseren deze te schroeven.

Ter info: Eventueel kunnen wij de spoiler ook voor jou monteren a € 125,00

De spoiler is gemaakt van FRP (polyester) en voorzien van een zwarte coating/primer.
Wil je de spoiler in kleur spuiten neem dan voor verdere informatie betreffende het spuiten van polyester en de coating contact op met je plaatselijke autospuiterij.

NOTE: Achterspoilers worden niet door ons in kleur geleverd. Dit i.v.m. kleurverschil en mogelijke schade/krassen tijdens transport.

LET OP!! Voordat je deze accessoire in kleur gaat (laten) spuiten, eerst op pasvorm controleren! Voorbewerkte of in kleur gespoten accessoires worden onder géén enkele voorwaarde retour genomen!

Für Deutschland: Spoiler ist produziert von GFK und wird gelieferd ohne Gutachten oder Materialgutachten

Trefwoorden: achterspoiler - dakspoiler - achtervleugel - Heckspoiler - Dachspoiler - rear spoiler - roof spoiler - rear wing
Artikelnummer:  CS181401F
Levertijd:  1-2 werkdagen in NL
(onder voorbehoud ivm drukte bij vervoerders)
Betalen met:  https://www.concept-s.nl/mwa/image/productlijst/Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 699,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)