https://www.concept-s.nl/mwa/image/zoom/CS186CC-Spoiler-Add-on-carbon-look-Suzuki-Swift-Sport-AZ-1.4-Boosterjet-2018-2019-2020-2021-2022-1.jpg

Spoiler Add-on carbon-look Suzuki Swift Sport AZ 1.4 Boosterjet 06.2018-

Maxton Spoiler Add-on carbon-look passend voor Suzuki:
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet 06/2018-
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet Hybrid 06/2020-
Niet passend voor:
- Swift AZ 1.0 Boosterjet 04/2017-
- Swift AZ 1.2 Dualjet 04/2017-

Eigenlijk is de dakspoiler van de Swift Sport AZ een beetje te klein uitgevallen en had eigenlijk wel iets groter van vorm mogen zijn.
Naast onze grote Concept-S G-Style dakspoiler, die over de originele dakspoiler geplaatst wordt, kunnen wij je nu een achterspoiler Add-on aanbieden in 3 uitvoering, zwart, hoogglanszwart of carbon-look passende bij de nieuwe UnderLine accessoires..

Deze "carbon" dakspoiler Add-on heeft het voordeel dat je kunt besparen op de spuitkosten en kan zo uit de verpakking d.m.v. voorgemonteerde dubbelzijdige 3M tape op de achterzijde van de originele Swift Sport dakspoiler geplakt worden.
Zorg vóór de montage van deze Add-on dat de originele spoiler op de plek waar geplakt wordt goed gereinigd, ontvet en gedroogd wordt om een goede hechting te garanderen. Ook de temperatuur is belangrijk voor de montage! Voor het ontvetten wordt een 3M ontvettingsdoekje meegeleverd. Fixeer de spoiler na het plakken met bijvoorbeeld duct tape en ga minimaal 24 uur niet met de auto rijden.

Ter info: De spoiler Add-on is aan de bovenzijde in carbon-look, met een andere structuur dan de originele 3D carbondelen van je Sport en aan de onderzijde mat zwart.

De dakspoiler Add on in carbon-look wordt geleverd inclusief:
- voorgemonteerde dubbelzijdige 3M tape
- montagehandleiding
- TÜV materiaalgoedkeuring / TÜV Materialgutachten

Levertijd:De producent heeft geen voorraad en maakt alléén op bestelling. Als wij de corners niet meer in voorraad hebben dan is de levertijd is ca. 24 dagen. Na ontvangst van je order kan deze niet meer geannuleerd worden.

Trefwoorden: achterspoiler - dakspoiler - achtervleugel - Heckspoiler - Dachspoiler - rear spoiler - roof spoiler - rear wing
Artikelnummer:  CS186CC
Levertijd:  Wordt medio april verwacht.
Daarom geen bestelknop zichtbaar bij dit artikel
Betalen met:  https://www.concept-s.nl/mwa/image/productlijst/Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 149,99


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)