https://www.concept-s.nl/mwa/image/zoom/CS186CG-Spoiler-Add-on-hoogglans-zwart-Suzuki-Swift-Sport-AZ-1.4-Boosterjet-2018-2019-2020-2021-2022-1.jpg

Spoiler Add-on hoogglans zwart Suzuki Swift Sport AZ 1.4 Boosterjet 06.2018-

Maxton Spoiler Add-on hoogglans zwart passend voor Suzuki:
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet v/a 06/2018

We zijn er mee eens, de dakspoiler van de Swift Sport AZ had eigenlijk wel iets groter van vorm mogen zijn.
Naast onze grote Concept-S G-Style dakspoiler, die over de originele dakspoiler geplaatst wordt, kunnen wij je nu een achterspoiler Add-on aanbieden in 3 uitvoering, zwart, hoogglanszwart of carbon-look passende bij de nieuwe UnderLine accessoires..

Deze dakspoiler Add-on in hoogglans zwart wordt d.m.v. voorgemonteerde dubbelzijdige 3M tape op de achterzijde van de originele Swift Sport dakspoiler geplakt.
Zorg vóór de montage van deze Add-on dat de originele spoiler op de plek waar geplakt wordt goed gereinigd, ontvet en gedroogd wordt om een goede hechting te garanderen. Ook de temperatuur is belangrijk voor de montage! Voor het ontvetten wordt een 3M ontvettingsdoekje meegeleverd. Fixeer de spoiler na het plakken met bijvoorbeeld duct tape en ga minimaal 24 uur niet met de auto rijden.

Ter info: De spoiler Add-on is aan de bovenzijde hoogglans zwart en aan de onderzijde mat zwart en kan eventueel in kleur** van je Swift gespoten worden.

De dakspoiler Add on in hoogglans zwart wordt geleverd inclusief:
- voorgemonteerde dubbelzijdige 3M tape
- montagehandleiding
- TÜV materiaalgoedkeuring / TÜV Materialgutachten

Levertijd: Deze accessoire is nieuw in ons programma. De producent maakt alléén op bestelling en een levertijd is ca. 24 dagen. Na ontvangst van uw order kan deze niet meer geannuleerd worden. Als wij meer inzicht in de verkopen van deze lijn hebben zullen wij deze delen in voorraad nemen.

**NOTE: Achterspoilers worden niet door ons in kleur geleverd. Dit i.v.m. eventueel kleurverschil op afstand en mogelijke schade/krassen tijdens transport.
Voordat u deze spoiler add-on in kleur gaat (laten) spuiten, eerst op pasvorm controleren! In kleur gespoten accessoires worden onder géén enkele voorwaarde retour genomen!
Artikelnummer:  CS186CG
Levertijd:  Voor 16.00 uur besteld is 1-2 WERKDAGEN
Betalen met:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 119,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)