https://www.concept-s.nl/mwa/image/zoom/CS186CT-Spoiler-Add-on-zwart-Suzuki-Swift-Sport-AZ-1.4-Boosterjet-2018-2019-2020-2021-2022-1.jpg

Spoiler Add-on zwart Suzuki Swift Sport AZ 1.4 Boosterjet 06.2018-

Maxton Spoiler Add-on zwart passend voor Suzuki:
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet 06/2018-
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet Hybrid 06/2020-
Niet passend voor:
- Swift AZ 1.0 Boosterjet 04/2017-
- Swift AZ 1.2 Dualjet 04/2017-

We zijn er bijna allemaal over eens dat de dakspoiler van de Swift Sport AZ eigenlijk te klein is en dat we daar graag iets aan willen doen.
Naast onze grote Concept-S G-Style dakspoiler die over de originele dakspoiler geplaatst wordt kunnen wij je nu een achterspoiler Add-on aanbieden in 3 uitvoering, zwart, hoogglanszwart of carbon-look passende bij de nieuwe UnderLine accessoires.

De dakspoiler Add-on in zwart wordt d.m.v. voorgemonteerde dubbelzijdige 3M tape op de achterzijde van de originele Swift Sport dakspoiler geplaatst.
Zorg vóór de montage van deze Add-on dat de originele spoiler op de plek waar geplakt wordt goed gereinigd, ontvet en gedroogd wordt om een goede hechting te garanderen. Ook de temperatuur is belangrijk voor de montage! Voor het ontvetten wordt een 3M ontvettingsdoekje meegeleverd.
Fixeer de spoiler na het plakken met bijvoorbeeld duct tape en ga minimaal 24 uur niet met de auto rijden.

Ter info: De spoiler Add-on is aan de bovenzijde zwart met een fijne structuur en aan de onderzijde mat zwart en kan eventueel in kleur** van je Swift gespoten worden.

De dakspoiler Add on in het zwart wordt geleverd inclusief:
- voorgemonteerde dubbelzijdige 3M tape
- montagehandleiding
- TÜV materiaalgoedkeuring / TÜV Materialgutachten<

Levertijd:De producent heeft geen voorraad en maakt alléén op bestelling. Als wij de corners niet meer in voorraad hebben dan is de levertijd is ca. 24 dagen. Na ontvangst van je order kan deze niet meer geannuleerd worden.

**NOTE: Achterspoilers worden niet door ons in kleur geleverd. Dit i.v.m. kleurverschil en mogelijke schade/krassen tijdens transport.
Voordat u deze spoiler add-on in kleur gaat (laten) spuiten, eerst op pasvorm controleren! Voorbewerkte of in kleur gespoten accessoires worden onder géén enkele voorwaarde retour genomen!

Für Deutschland: Spoiler ist produziert von

Für Deutschland: Spoiler ist produziert von GFK und wird gelieferd ohne Gutachten oder Materialgutachten und wird gelieferd ohne Gutachten oder Materialgutachten


Trefwoorden: achterspoiler - dakspoiler - achtervleugel - Heckspoiler - Dachspoiler - rear spoiler - roof spoiler - rear wing
Artikelnummer:  CS186CT
Levertijd:  1 a 2 WERKDAGEN in NL
(onder voorbehoud ivm drukte bij vervoerders)
Betalen met:  https://www.concept-s.nl/mwa/image/productlijst/Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 114,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)