https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.CS186RG-UnderLine-rear-corners-hoogglans-zwart-Suzuki-Swift-Sport-AZ-1.4-Boosterjet-2018-2019-2020-2021-2022-1.jpg

UnderLine rear corners hoogglans zwart Suzuki Swift Sport AZ 1.4 Boosterjet 06.2018-

Maxton UnderLine achterbumper corners hoogglans zwart passend voor Suzuki:
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet 06/2018-
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet Hybrid 06/2020-

De hoogglanszwarte UnderLine rear corners voor de achterbumper van de Swift AZ Sport worden geleverd per set van 2 stuks en zijn kant en klaar voor de montage. Er hoeft verder geen aandacht aan de afwerking geschonken worden mits je de bumpercorners in bijvoorbeeld de kleur of een contrasterede kleur van je sportieve Swift wilt spuiten**.
Deze achterbumper corners verlagen, al of niet in combinatie met de optionele diffuser (zie onder), de achterbumper van de Swift Sport en verbeteren de voertuigstabiliteit en druk.

De UnderLine rear corners zijn gemaakt van hoogglanszwart ABS-kunststof.
ABS kunststof is een veel gebruikt materiaal in de auto-industrie en wordt o.a. toegepast bij de productie van bumpers en andere carrosseriedelen.
ABS-producten worden gekenmerkt door verhoogde flexibiliteit en sterkte.

De hoogglans zwarte corners voor de achterbumper worden geleverd inclusief:
- montagekit
- montagehandleiding
- TÜV materiaalgoedkeuring / TÜV Materialgutachten

Levertijd:De producent heeft geen voorraad en maakt alléén op bestelling. Als wij de corners niet meer in voorraad hebben dan is de levertijd is ca. 24 dagen. Na ontvangst van je order kan deze niet meer geannuleerd worden.

Scroll of swipe naar beneden en dan vind je ook de bijbehorende stylingproducten, waaronder de diffuser voor de achterbumoer.

LET OP!! Voordat je deze accessoire in kleur gaat (laten) spuiten, eerst op pasvorm controleren! Voorbewerkte of in kleur gespoten accessoires worden onder géén enkele voorwaarde retour genomen!
Artikelnummer:  CS186RG
Levertijd:  1 tot 24 dagen
Afhankelijk van onze voorraad in magazijn.
Betalen met:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 89,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)