https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.CS186RT-UnderLine-rear-corners-zwart-Suzuki-Swift-Sport-AZ-1.4-Boosterjet-2018-2019-2020-2021-2022-1.jpg

UnderLine rear corners zwart Suzuki Swift Sport AZ 1.4 Boosterjet 06.2018-

Maxton UnderLine achterbumper corners zwart met fijne structuur passend voor Suzuki:
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet 06/2018-
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet Hybrid 06/2020-

De UnderLine rear corners voor de achterbumper van de Swift AZ Sport worden per set van 2 geleverd in het zwart met een structuurtje en zijn kant en klaar voor de montage (de rear corners op de foto's zijn in satijnzwart gespoten) Er hoeft verder geen aandacht aan de afwerking geschonken worden mits je de corners in bijvoorbeeld de kleur van je Swift wilt spuiten**.
Deze achterbumper corners verlagen, al of niet in combinatie met de optionele diffuser, de achterbumper van de Swift Sport en verbeteren de druk en voertuigstabiliteit.

De UnderLine rear corners zijn gemaakt van zwart ABS-kunststof met een fijne structuur
ABS kunststof is een veel gebruikt materiaal in de auto-industrie en wordt o.a. gebruikt bij de productie van bumpers en andere carrosseriedelen.
ABS-producten worden gekenmerkt door verhoogde flexibiliteit en sterkte.

De zwarte bumper corners worden geleverd inclusief:
- montagekit
- montagehandleiding
- TÜV materiaalgoedkeuring / TÜV Materialgutachten

Levertijd:De producent heeft geen voorraad en maakt alléén op bestelling. Als wij de corners niet meer in voorraad hebben dan is de levertijd is ca. 24 dagen. Na ontvangst van je order kan deze niet meer geannuleerd worden.

**NOTE: Deze bumpercorners wordt niet door ons in kleur geleverd. Dit i.v.m. kleurverschil en mogelijke schade/krassen tijdens transport.
Voordat je deze spoiler add-on in kleur gaat (laten) spuiten, eerst op pasvorm controleren! Voorbewerkte of in kleur gespoten accessoires worden onder géén enkele voorwaarde retour genomen!
Artikelnummer:  CS186RT
Levertijd:  Circa 24 dagen na plaatsen bestelling
Betalen met:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 74,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)