https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.CS186SG-UnderLine-sideskirts-hoogglans-zwart-Suzuki-Swift-Sport-AZ-1.4-Boosterjet-2018-2019-2020-2021-2022-1.jpg

UnderLine sideskirts hoogglans zwart Suzuki Swift Sport AZ 1.4 Boosterjet 06.2018-

Maxton UnderLine sideskirts hoogglans zwart passend voor Suzuki:
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet 06/2018-
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet Hybrid 06/2020-

De UnderLine sideskirts voor de Swift AZ Sport worden geleverd per set a 2 stuks in hoogglans zwart en zijn kant en klaar voor de montage onder de originele skirts. Er hoeft geen extra aandacht gegeven worden aan de afwerking van deze zijlijsten tenzij je ze in de kleur of in een contrasterende kleur van je Swift wilt spuiten**.
De skirts verlagen de originele sideskirts van de Swift en verbeteren de grip en voertuigstabiliteit.

De UnderLine skirts, van ABS-kunststof in hoogglans zwart, worden per set van 2 stuks geleverd inclusief montagemateriaal.
ABS kunststof is een veel toegepast materiaal in de auto-industrie en wordt o.a. gebruikt bij de productie van bumpers en diverse andere carrosseriedelen.
ABS-producten worden gekenmerkt door verhoogde flexibiliteit en sterkte.

Deze hoogglans UnderLine sideskirts worden geleverd inclusief:
- montagekit
- montagehandleiding
- TÜV materiaalgoedkeuring / TÜV Materialgutachten

Levertijd:De producent heeft geen voorraad en maakt alléén op bestelling. Als wij de corners niet meer in voorraad hebben dan is de levertijd is ca. 24 dagen. Na ontvangst van je order kan deze niet meer geannuleerd worden.

Scroll of swipe je naar beneden dan vind je ook de bijbehorende stylingproducten om je Swift Sport nog verder aan te kleden.

LET OP!! Voordat je de sideskirts in kleur gaat (laten) spuiten, eerst op pasvorm controleren! Voorbewerkte of in kleur gespoten accessoires worden onder géén enkele voorwaarde retour genomen!
Artikelnummer:  CS186SG
Levertijd:  
Jouw prijs:  € 0,00


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)