https://www.concept-s.nl/mwa/image/zoom/CR20696-Haaienvin-antenne-JAWS-hoogglans-zwart-165x83x75-mm.jpg

Haaienvin antenne Jaws zwart voor over originele antennevoet

Glanzend zwarte haaienvin antenne JAWS, oftewel big sharkfin antenna, voor montage over originele antennevoet na het verwijderen van de originele antenne.
De haaienvin antenne is gemaakt van glanzend zwart ABS kunststof en wordt geleverd met koperen veer die de bestaande antenne vervangt.
Afmeting:
-Totale lengte: ca. 165 mm
- Lengte voet: ca. 155 mm
- Breedte voet achterzijde: ca. 83 mm
- Hoogte achterzijde: ca. 75 mm
- Zelfklevend d.m.v. bijgesloten contourgesneden dubbelzijdige tape

Na het verwijderen van de originele antennespriet wordt de koperen veer aan de originele antennevoet gemonteerd met bijgesloten koperen M5 boutje en wordt de sharkfin antenne vervolgens op het dak van de auto gelijmd met de bijgeloten dubbelzijdige tape.
Denk aan een schone ondergrond en ontvetten voor een goede hechting van de tape, niet alleen op de auto zelf maar ook de onderzijde van de shark fin.
Onderin de bodemplaat van de JAWS zit een groot gat van ca. 88 x 60 mm en past over de meeste antennevoetjes, ook die van de nieuwere Suzuki modellen v/a 2010. Tevens is deze haaienvin antenne voor Suzuki modellen met DAB+ ontvangst. Beter DAB ontvangst is niet gegarandeerd daar dit regioverschillend is.
I.v.m. de lengte van de antenne iet voor modellen waar de antenne op de voorzijde van het dak geplaatst is daar het dak daar te rond is.
Artikelnummer:  CS20696
Levertijd:  1-2 werkdagen
Afhankelijk van onze voorraad in magazijn.
Betalen met:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 15,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)