https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.CR20696-Haaienvin-antenne-JAWS-hoogglans-zwart-165x83x75-mm.jpg

Haaienvin antenne Jaws zwart voor over originele antennevoet

Glanzend zwarte haaienvin antenne JAWS, oftewel big sharkfin antenna, voor montage over originele antennevoet na het verwijderen van de originele antennespriet (voetje van originele antenne NIET verwijderen!).
De haaienvin antenne is gemaakt van glanzend zwart ABS kunststof en wordt geleverd met koperen draad die in combinatie met een printplaatje, de bestaande antenne vervangt.

Afmeting:
-Totale lengte: ca. 190 mm
- Breedte voet achterzijde: ca. 88 mm
- Hoogte achterzijde: ca. 68 mm
- Zelfklevend d.m.v. bijgesloten contourgesneden dubbelzijdige tape

Na het verwijderen van de originele antennespriet wordt de koperen print met draad aan de originele antennevoet gemonteerd met bijgesloten M5 boutje en wordt de sharkfin antenne vervolgens op het dak van de auto gelijmd met de bijgeloten dubbelzijdige tape.
Denk aan een schone ondergrond en ontvetten voor een goede hechting van de tape, niet alleen op de auto zelf maar ook de onderzijde van de shark fin.
In de bodemplaat van de JAWS zit een groot gat van ca. 120 x 60 mm en past over de meeste antennevoetjes, ook die van de nieuwere Suzuki modellen v/a 2010. Heeft jouw radio DAB+ ontvangst dan is het ontvangst niet gegarandeerd daar dit regioverschillend is.
I.v.m. de lengte van de antenne niet voor Swift modellen waar de antenne op de voorzijde van het dak geplaatst is omdat het dak daar te rond is.
Artikelnummer:  CS20696
Levertijd:  1-2 werkdagen in NL
(onder voorbehoud ivm drukte bij vervoerders)
Adviesprijs:  € 19,95
Betalen met:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 17,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)