https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.AW280061-Stootlijsten-zwart-Suzuki-Jimny-2018-2019-2020-2021-2022.jpg

Stootlijsten set zwart Suzuki Jimny 09.2018-

Zwarte, pasklare zelfklevende stootlijsten.
Deze 2-delige beschermlijsten zijn passend voor:
- Suzuki Jimny v/a 09/2018

2-delige set (1 per zijde) van zwart polyurethaan.
Eenvoudige montage d.m.v. dubbelzijdige 3M tape.
Wordt geleverd met een duidelijke montagehandleiding.

Onze lichtgewicht stootlijsten geven de zijkant van de Jimny de optimale bescherming tegen stoten en lakschade op bijvoorbeeld nauwe parkeerplaatsen en parkeergarages.
Deze beschermlijsten zijn gemaakt van hoogwaardig zwart PU (polyurethaan) met een perfecte pasvorm.
De stootstrip set bestaat uit 4 stootlijsten, 2 voor de bestuurderszijde en 2 voor de passagierszijde, een ontvetter en daar waar nodig een duidelijke montagehandleiding.
De autostootlijsten zijn eenvoudig op de zijkant van de nieuwe Jimny aan te brengen d.m.v. de reeds voorgemonteerde automotive tape van 3M.
Ze zijn bestendig tegen alle weersinvloeden en wasstraat-proof.
Ter info: Vergelijk de afgebeelde foto van de auto met jouw auto zodat je er zeker van bent dat je de juiste stootlijsten besteld.

Note: De autostootlijsten worden geleverd in satijn-zwart polyurethaan maar zijn ook in kleur te spuiten. Dit vergt kennis en wij raden je aan om dit te bespreken met een plaatselijk autospuitbedrijf.
(LET OP!! Voordat je de stootstrips in kleur gaat (laten) spuiten, eerst op pasvorm controleren! Voorbewerkte of in kleur gespoten accessoires worden onder géén enkele voorwaarde retour genomen!)

Heb je geen Suzuki en ben jij op zoek naar een set stootlijsten voor jouw auto, neem dan een kijkje in onze webshop AutoBeschermers.nl
Artikelnummer:  CS280061
Levertijd:  1-3 WERKDAGEN in NL
(onder voorbehoud ivm drukte bij vervoerders)
Adviesprijs:  € 89,95
Betalen met:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 79,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)