https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.CS43178-EasyLip-Black-1.jpg

EasyLip Universal Black 65. Lengte 225 cm zichtbare breedte 35 mm

b>NU VAN € 34,99 VOOR € 29,99

EasyLip Black Soft 65, de universele, flexibele lip cq spoilerlip die eenvoudig aangebracht wordt onder de voor- of achterbumper en sideskirts.
- Kleur: zwart
- Lengte: 225 cm
- Breedte: 65 mm waarvan 35 mm zichtbaar en 30 mm montagerand voorzien van 18 mm dubbelzijdige tape

Montagehandleiding EasySpoilerlip
LET OP: Tijdens het monteren de tape verwarmen voor de beste hechting!!

Op de EasySpoilerlip Black Soft is een dubbelzijdige tape aangebracht. Indien de onderstaande instructies opvolgt worden dan voldoet de tape voor het aanbrengen van de EasySpoilerlip Black Soft onder bumper of skirts/dorpels. In het midden en op de uiteinden kan de EasySpoilerlip Black Soft nog eens extra bevestigd worden met de door ons bijgesloten zelftappers.

1. Reinig het oppervlak waar de EasySpoilerlip wordt aangebracht zorgvuldig van vuil, aanslag, sealing en/of waslaag met een professionele ontvetter of alcohol.Note: een glasreiniger is géén ontvetter!
Houdt bij het plakken er rekening mee dat het te beplakken deel glad is. Op een gelakt onderdeel kleeft de dubbelzijdige tape het beste.

2. Zorg voor een goede temperatuur van minimaal 20 graden Celsius of verwarm het te beplakken deel met bijvoorbeeld een föhn.

3. Verwarm tijdens het plaatsen ook de dubbelzijdige tape van de EasySpoilerlip Black Soft stap voor stap voor de beste hechting op de gewenste plaats.
TIP: Bij scherpe hoeken/rondingen raden wij aan om een V-inkeping in de niet zichtbare zijde met de dubbelzijdige tape te maken. Dit vergemakkelijkt het maken van bochten en zorgt voor een mooiere afwerking. .

4. Snij met een scherp hobby mesje of knip met een scherpe schaar het uitstekende deel van de EasySpoilerlip af. Zet de uiteinden van de EasySpoilerlip vast met de meegeleverde zelftappers.
Artikelnummer:  CS31787
Levertijd:  1-3 WERKDAGEN in NL
(onder voorbehoud ivm drukte bij vervoerders)
Betalen met:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 29,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)