https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.CS99500-K-N-Luchtfilter-schoonmaak-set-300-ml-luchtfilterreiniger-en-190-ml-luchtfilterolie.jpg

Luchtfilter K-N Schoonmaak set. Spuitfles met 355 ml luchtfilterreiniger en spuitbus met 204 ml luchtfilterolie

K&N® Recharger Air Filter Cleaning Kit (luchtfilterschoonmaak set) voor katoenfilters. De set bestaat uit:
- spuitfles met 355 ml luchtfilterreiniger
- spuitbus met 204 ml luchtfilterolie.

K&N® luchtfilterreiniger is het enige middel dat geschikt is om K&N® filters die gemaakt zijn van katoen te wassen.
Bij het gebruik van andere schoonmaakmiddelen kan het filterkatoen beschadigden en vervalt de levenslange K&N® garantie.
De K&N® luchtfilterolie is speciaal voor K&N® filters ontwikkeld en zorgt er tevens voor dat het katoen rood van kleur wordt na het wassen.

Handleiding voor het 'cleanen' van K&N® luchtfilters:
Spuit de K&N® luchtfilterreiniger royaal op beide zijden van het filter en laat deze 10 minuten inwerken om het vuil los te maken. Laat de reiniger niet op het filter indrogen!!
Spoel het filter vervolgens uit met een zachte straal kraanwater v/a de schone zijde om het vuil uit het filter te spoelen. Ga door met spoelen totdat alle sporen van de reiniger verdwenen zijn.
Schud na het spoelen het overtollige water van het filter en laat deze op natuurlijke wijze drogen zonder gebruik te maken van een föhn.
Spuit vervolgens, als het filter volledig droog is, de K&N® luchtfilterolie gelijkmatig langs de bovenkant van elke plooi en houd de spuitbus daarbij op een afstand van ca. 8 cm.
Laat de olie ongeveer 20 minuten inweken en verstuif zorgvuldig olie op eventuele zichtbare witte plekken totdat het filtermateriaal een zo goed als egale rode kleur heeft.
NIET GESCHIKT VOOR PIPERCROSS SCHUIMFILTERS!!.
Artikelnummer:  CS99500
Levertijd:  1-2 werkdagen in NL
(onder voorbehoud ivm drukte bij vervoerders)
Betalen met:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 19,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)