https://www.concept-s.nl/mwa/image/zoom/CS99500-K-N-Luchtfilter-schoonmaak-set-300-ml-luchtfilterreiniger-en-190-ml-luchtfilterolie.jpg

Luchtfilter K-N Schoonmaak set. Spuitfles met 355 ml luchtfilterreiniger en spuitbus met 204 ml luchtfilterolie

K&N Luchtfilterschoonmaak set.
Bestaande uit spuitfles met 355 ml luchtfilter-reiniger en spuitbus met 204 ml luchtfilter-olie.
K&N luchtfilterreiniger is het enige middel dat geschikt is om K&N filters te wassen. Het gebruik van andere schoonmaakmiddelen kan het filterkatoen beschadigden en vervalt de garantie.
De K&N luchtfilter-olie is speciaal voor K&N filters ontwikkeld en zorgt er tevens voor dat het katoen rood van kleur wordt na het wassen.

Gebruiksaanwijzing
Spuit royaal K&N luchtfilterreiniger op beide zijden van het filter en laat deze 10 minuten inwerken om het vuil los te maken. Laat de reiniger niet op het filter indrogen!! Spoel het filter uit met een zachte straal kraanwater vanaf de schone zijde om het vuil uit het filter te spoelen. Ga door met spoelen totdat alle sporen van de reiniger verdwenen zijn. Schud na het spoelen het overtollige water van het filter en laat deze op natuurlijke wijze drogen.
Spuit vervolgens, als het filter volledig droog is, de K&N luchtfilterolie gelijkmatig langs de bovenkant van elke plooi en houd de spuitbus daarbij op een afstand van ca. 8 cm. Laat de olie ongeveer 20 minuten inweken en verstuif zorgvuldig olie op eventuele zichtbare witte plekken totdat het filtermateriaal een uniforme rode kleur heeft.
NIET GESCHIKT VOOR PIPERCROSS FILTERS
Artikelnummer:  CS99500
Levertijd:  1-2 WERKDAGEN
Afhankelijk van onze voorraad in magazijn.
Betalen met:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 17,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)