https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.VXS260-Xenon-HID-autolamp-D2S-6000K-35-Watt-zonder-E-keur-per-stuk.jpg

HID Xenon autolamp D2S 6000K 35 Watt zonder E-keur

Xenon lamp D2S 6000K ter vervanging van xenonlamp(en) in o.a. Suzuki:
- Swift NZ/FZ 1.6 Sport 01/2012-05/2018
- Kizashi v/a 09/2010 (alléén dimlicht)

Specificaties:- Fittingtype: D2S
Kleur: 6000K*** (helderwit)
- E-keur: NEE, E-13
- Levering: PER STUK

Een xenonlamp verandert na verloop van tijd van kleur. Omdat deze lampen veel witter zijn dan de originele lampen geven wij je het advies, om de prijs hoef je het niet te ;aten, om beide lampen te vervangen als er één stuk is om zo te veel kleurverschil te verkomen. De lamp die nog wel goed is zou eventueel als reservelamp opgeborgen worden in handschoenvakbakje of bij het autogereedschap.

Ter info:
* Bij Swift Sport kan lamp aan passagierszijde makkelijker vervangen worden dan aan de bestuurderszijde. Demonteer de schuin geplaatste metalen verstevigingsbalken om makkelijker bij de lamp te kunnen komen. Laat de lamp bij demonteren en monteren niet vallen. Deze kan in de behuizing vallen en moet alsnog bumper en koplamp(en) gedemonteerd worden.
** Bij Kizashi is alleen dimlicht een D2S xenon en zit er in de verstralers een H7 halogeenlamp. Het is het noodzakelijk om bumper en koplampen te demonteren om de xenonlampen te vervangen daar de koplampen aan de achterzijde voorzien zijn van een deksel die verwijderd moet worden voordat de xenonlampen gewisseld kunnen worden.
*** Wil je een andere kleur of een xenonlam met E-keur? Scroll of swipe dan naar beneden.

Op xenonlampen wordt door de leverancier(s) geen garantie verstrekt. Wij geven hier een garantie op van maximaal 6 maand na aankoop mits de defecte lamp aan ons geretourneerd wordt.
Artikelnummer:  VXS260
Levertijd:  1-2 werkdagen in NL
(onder voorbehoud ivm drukte bij vervoerders)
Adviesprijs:  € 19,95
Betalen met:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 19,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)