https://concept-s.nl/mwa/image/zoom/WG132109-AlloyGator-Rood-Velgrandbeschermer-Velgbeschermer.jpg

Velgrandbeschermer AlloyGator ROOD voor 12-19 inch velgen set a 4 stuks

AlloyGator, de kunststof velgrandbeschermer in ROOD.
Set a 4 stuks voor velgen van 12- tot en met 19".

De AlloyGator is een rode nylon ring die uw mooie velgen beschermt tegen stoeprandschade, op een onopvallende of juist opvallende manier. Maar ook als je dat vervelende stoeprandje al had geraakt is deze beschadiging op een voordelige en eenvoudige manier te camoufleren met een rode AlloyGator velgrandbeschermer.

Een set AlloyGators RED bestaat uit 4 rode nylon ringen, 6 afdekclips in dezelfde kleur (waarvan 2 voor reserve), roestvrijstalen clips voor een stevige montage tussen velg en band en een duidelijke montagehandleiding.

Om de AlloyGator velgrandbescherming te plaatsen bent je de volgende gereedschappen nodig; krik, bandenpomp met drukmeter, rubberhamer en een goede kniptang.
Wij raden je aan, voordat je de bestelling plaatst, ca. 5 minuten de tijd te nemen om het onderstaande instructiefilmpje te bekijken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Zie je het allemaal niet zitten om dit zelf te doen? De AlloyGators kun je ook professioneel, op afspraak, laten monteren door ons montagebedrijf Automontage DeLuuks a € 60,00 per set van 4 stuks.

Ter info: AlloyGator velgrandbeschermers zijn niet geschikt voor velgen met getrokken banden of velgen met balanceerlood op de rand van de velg!!

Meer FAQ's betreffende AlloyGator velgbeschermers vindt je hier.

De fabrikant/leverancier is niet verantwoordelijk voor schade die voortvloeit uit foutieve montage of het niet navolgen van de handleiding van dit product! Door u zelf gemonteerde AlloyGators worden onder geen enkele voorwaarde retour genomen.

Ter info: op de grote foto staan de hoekige Alloygators zoals u ook kunt zien op de doorsnedetekening band/velg. De vorm is gewijzigd in de ronde uitvoering zoals u op de laatste tekening kunt zien waar de maat 12 t/m 19" bij staat.
Artikelnummer:  WG132109
Levertijd:  1 a 2 WERKDAGEN in NL
(onder voorbehoud ivm drukte/maatregelen bij vervoerders/leveranciers)
Betalen met:  https://www.concept-s.nl/mwa/image/productlijst/Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 129,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)