https://www.concept-s.nl/mwa/image/zoom/CS99956-Pasklare-mattenset-Suzuki-Swift-FZ-NZ-sep-2010-heden-zwart-velours-met-lichtgrijs-stiksel.jpg

Pasklare mattenset velour grijs stiksel Suzuki Swift AZ 1.0 1.2 1.4 Sport 04.2017-

Pasklare 4-delige velours mattenset met grijs stiksel passend voor Suzuki:
- Swift AZ 1.0 Boosterjet 04/2017-
- Swift AZ 1.2 Dualjet 04/2017-
- Swift AZ Sport 1.4 Boosterjet 06/2018-
- Swift AZ 1.4 Boosterjet Hybrid 06/2020-

Deze schitterende velour mattenset met stijlvol grijs stiksel bestaat uit 2 voor- en 2 pasklare achtermatten en zijn voorzien van emblemen in beide voormatten.
De mat aan de bestuurderszijde is voorzien bevestigingogen en worden geleverd met bevestigingsmateriaal (wokkels) zodat deze niet onder de pedalen kan schuiven tijdens het rijden.

Ter info: Het kan zijn dat jouw Suzuki af fabriek een ander bevestigingssysteem heeft voor de bestuurdersmat. Dit komt vooral voor in Nederland met importauto’s uit Duitsland en België. Is dit het geval, verwijder dan de originele bevestiging, leg de bestuurdersmat op de juiste plaats en prik met een priem of een scherpe puntige schaar een gaatje in het midden van de ovale bevestigingsogen in het ondertapijt. Haal de mat weg en schroef vervolgens de wokkels in het ondertapijt en lijn deze uit in de richting van de ovale gaten in de mat. Vervolgens mat plaatsen en de bovenzijde van de wokkels en kwartslag draaien en de mat kan niet meer verschuiven.
Artikelnummer:  AG82527VG
Levertijd:  1 a 2 WERKDAGEN in NL
(onder voorbehoud ivm drukte bij vervoerders)
Betalen met:  https://www.concept-s.nl/mwa/image/productlijst/Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 49,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)