https://www.concept-s.nl/mwa/image/zoom/CS0202AS-Achterspoiler-Dakspoiler-Sport-Style-Suzuki-Swift-AZ-1.0-1.2-2017-2018-2019-2020-2021-A.jpg

Achterspoiler Suzuki Swift AZ 1.0-1.2 04.2017- met remlichtuitsparing

Concept-S Sport-look dakspoiler met uitsparing voor origineel 3e remlicht voor Suzuki:
- Swift AZ 1.0 Boosterjet 04/2017-
- Swift AZ 1.0 Boosterjet Smart Hybrid 04/2017-
- Swift AZ 1.2 Dualjet 04/2017-
- Swift AZ 1.2 Dualjet Smart Hybrid 04/2017-

De Swift Sport-look dakspoiler is gemaakt van zwart ABS kunststof en wordt geleverd met uitsparing die om origineel remlicht valt.
De spoiler kan muurvast gemonteerd worden met onderstaande optionele spoilerlijm zodat je geen gaten in de achterklep hoeft te boren.

Ter info: Deze achterspoiler is gemaakt van lichtgewicht ABS kunststof met een zeer goede pasvorm en geen copy van slecht passend fiberflex (een modern woord voor glasvezel).
Omdat de spoiler gemaakt is van zwart ABS kunststof kan deze ook ongespoten gemonteerd worden. Wil je de spoiler monteren zonder deze in kleur te spuiten houd er dan wel rekening mee dat het zwarte kunststof kan "vergrijzen" door weersinvloeden. I.v.m. krasjes in het materiaal, door o.a. fabricage en transport, adviseren wij je de spoiler in (mat)zwart, in de kleur of in een contrasterende kleur van je Swift te spuiten**.
Montage is door middel van boren en schroeven
**Wil je de spoiler wel in kleur spuiten, neem dan voor verdere informatie betreffende het spuiten van ABS kunststof contact op met een plaatselijk autospuiterij.

NOTE: Achterspoilers worden niet door ons in kleur geleverd. Dit i.v.m. kleurverschil en mogelijke schade/krassen tijdens transport.

LET OP!! Voordat je deze accessoire in kleur gaat (laten) spuiten, eerst op pasvorm controleren! Voorbewerkte of in kleur gespoten accessoires worden onder géén enkele voorwaarde retour genomen!

Für Deutschland: Spoiler ist produziert von ABS Kunststoff und wird gelieferd ohne Gutachten oder Materialgutachten

Trefwoorden: achterspoiler - dakspoiler - achtervleugel - Heckspoiler - Dachspoiler - rear spoiler - roof spoiler - rear wing
Artikelnummer:  CS0202AS
Levertijd:  Helaas onbekende levertijd. CS171304 is wel leverbaar.
Daarom geen bestelknop zichtbaar bij dit artikel
Betalen met:  https://www.concept-s.nl/mwa/image/productlijst/Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 99,99


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)