https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.CS32041-Luchtinlaat-buis-63mm-Suzuki-Swift.jpg

Luchtinlaat buis Suzuki Swift MZ 1.3 1.5 1.6 Sport 05.2005-12.2011 excl filter

Concept-S Short Ram Open Air intake buis, nu met reïnforced rubberen bocht voor een verbeterde luchtdoorvoer.
Pasvorm luchtinlaat buis om een openluchtfilter systeem te maken in combinatie met één van de onderstaande filters, keuze uit 10 verschillende uitvoeringen, in je Swift MZ. Geeft i.c.m. één van de gekozen filters een prachtig aanzuiggeluid en zorgt voor een verbeterde torque. Deze short air intake is met de bijgevoegde rubberen bocht passend voor Suzuki:
- Swift MZ/EZ 1.3 05/2005-09/2010
- Swift MZ/EZ 1.5 05/2005-09/2010
- Swift MZ/EZ 1.6 Sport 09/2006-12/2011

De op maat gemaakte aluminium luchtinlaat buis wordt geleverd zonder filter (scroll of swipe naar beneden voor een bijpassend filter, afgebeeld filter is CS05635) en sensor.
Deze short ram intake buis is voorzien van uitsparing voor originele airflow sensor
Levering inclusief 90° reinforced rubberen bocht met slangenklem en benodigde metalen haak + steun voor montage onder gekozen filter.

Geadviseerde montage instructie (BELANGRIJK!!):
Ook hier geldt de regel: Haastige spoed is zelden goed.
- Voordat dit filtersysteem wordt gemonteerd de accukabels, zowel + als - kabel, losmaken van de accupolen en zet de portieren open.
- Luchtmassameter sensor loskoppelen en origineel filterhuis + zwarte rubberen bocht verwijderen van gasklep.
- Nieuw filter aan de lange zijde van de luchtinlaatbuis monteren en de bijgevoegde metalen haak onder de slangenklem vastzetten, deze zorgt voor het ondersteunen van filter i.c.m. het rechte plaatje die op maat gebogen moet worden (zie 2e kleine foto met blauwe lucht)
- Vervolgens aan de korte zijde de rubberen bocht en slangenklemmen monteren, niet te vast zodat het systeem makkelijker te positioneren is als deze op de gasklep gemonteerd wordt.
- Luchtmassameter voorzichtig demonteren en in de ronde uitsparing van luchtinlaatbuis monteren.
- Het systeem is nu klaar om in zijn geheel op gasklephuis te plaatsen.
- Filter positioneren, de 2 slangenklemen aan zowel gasklep- als buiszijde goed aandraaien en zorgen dat deze goed ondersteund wordt op de haak + plaatje.
- Als alles goed vast zit dan accukabels aansluiten en motor starten, niet aan gaspedaal komen en zo met draaiende motor ca. 10-15 minuten laten staan zodat de ECU het nieuwe luchtfiltersysteem kan initialiseren (tijdens het initialiseren kan het toerental van motor op en neer gaan). Vervolgens motor uitzetten en sleutel uit contact halen en even wachten. Dan kan auto gestart worden en als de instructies hierboven gevolgd zijn zal er in de meeste gevallen geen motorstoringlampje gaan branden.

Für Deutschland und Österreich haben wir kein Gutachten für dieses System.
Artikelnummer:  CS32041
Levertijd:  1-3 WERKDAGEN in NL
(onder voorbehoud ivm drukte bij vervoerders)
Adviesprijs:  € 89,00
Betalen met:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Jouw prijs:  € 79,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)